';

Wie wordt onze nieuwe Product Specialist tenten en kampeermateriaal?

Wie wordt onze nieuwe Product Specialist tenten en kampeermateriaal?
HOU JE VAN KAMPEREN EN OUTDOOR-MATERIAAL? LIJKT HET JE LEUK OM MENSEN HIEROVER VOOR TE LICHTEN? DAN IS DE VACATURE VOOR PRODUCT SPECIALIST BIJ NIGOR NET B.V. MISSCHIEN IETS VOOR JOU!

Wij houden ons bezig met de ontwikkeling, productie, distributie en aftersales van een breed assortiment aan tenten en aanverwante kampeerspullen. Bij ons kantoor aan de Europalaan in Utrecht hebben we een showroom waar onze gehele collectie te bezichtigen is. Verder presenteren wij onze producten regelmatig op beurzen, tentenshows, en dealer-dagen. Om deze activiteiten te ondersteunen zijn wij op zoek naar een product specialist.

Als product specialist ben je het gezicht van dit bedrijf. Hierbij bied je productinformatie en service aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit gaat voornamelijk telefonisch en via internet, maar ook face to face in onze showroom of op beurzen en tentenshows. Aanvullende taken zijn het uitzoeken en opsturen van reserveonderdelen en het assisteren bij de productontwikkeling en marketing. Denk hierbij aan het uitvoeren van concurrentieanalyses, testen van prototypes, beschrijven van productspecificaties, en assisteren bij fotoshoots.

Wat wij bieden

-Een gezond internationaal bedrijf met een stevige marktpositie in de branche.
-Volop ontplooiingskansen.
-Uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden.
-Internationale werksfeer, collegiaal, plezierig, informeel en professioneel.

Wie wij zoeken

– Je hebt ervaring met kamperen en outdoor en bent geïnteresseerd in de technische aspecten van tenten en ander kampeermateriaal.
– Je kan goed inschatten wat de wensen/problemen van klanten zijn en communiceren welke producten/oplossingen daarbij passen.
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits en/of Frans is een pré)
– Je bent tussen de 20 en 40 uur in de week beschikbaar. Beschikbaarheid op de Zaterdag is gewenst.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Geor Nicolaas op 088-0999888 of mail je C.V. naar careers@nigor.net

Comments
Share
Geor Nicolaas